Venčanice Blanche

vencanice_blanche

VENČANICE NIŠ

Još jedna internet prezentacija koja se pridrža aktuelnih veb standarda, jednostavna je za navigaciju, vizuelno dopadljiva, i naravno, pojavljuje se na vrhu pretraživača. Rađena je u kombinaciji Photoshop + CSS + Flash, i na taj način je omogućen kvalitetan dizajn kao i brzo učitavanja sajta. Venčanice Blanche su sinonim za venčanice u Nišu.

Srodne teme: Venčanice Kraljevo, Venčanice Novi Sad

Vencanice Blanche

IZRADA SAJTA


Opis sajta:

Venčanice Blanche imaju tradiciju dugu trideset godina. Svoje poslovanje su vremenom širili tako da su sada prepoznatljive Blanche venčanice Niš, kao i Blanche venčanice Kragujevac.

Zvanični su zastupnici mnogih poznatih brendova venčanica: Pronovias, Demetrios, St Patrick. Imaju dosta različitih kolekcije venčanica. Odlikuje ih ljubazno i uslužno osoblje koje ima za cilj da svaka mlada izađe srećna iz njihovog salona venčanica jer je izabrala najbolju venčanicu.

OPTIMIZACIJA SAJTA

Kako se sajt nije nalazio u prvih nekoliko strana na Google-u za tražene ključne reči: venčanice, venčanice Niš, venčanice Kragujevac, kao i za druge termine koji su vezani za salon venčanica, izvršena je korekcija samog sajta. Promenjen je dizajn, izbačena intro strana, linkovi su zamenjeni tekstualnim linkovima…

Status: Offline

Tehnologija: HTML + Flash + CSS

Poseti sajt


Galerija slika:


Pogledaj i ostale radove

Ortodent Romansa