MIS enterijeri – zatvaranje i natkrivanje terase

mis-enterijeri

ZATVARANJE TERASE

Optimizacija sajta je nešto čime se ponosimo jer naši klijenti za kratko vreme povrate investirani novac. Sada se i firme koje se bave uslugama, na samo prodajom proizvoda, odlučuju da krenu sa internet promocijom. Jedna od njih je firma MIS enterijeri koja je ekspert za zatvaranje terasa i balkona – www.zatvaranjeterase.rs.

Cilj naše saradnje je naravno povećanje prodaje usluga koje se mogu podvesti pod: zatvaranje terase i/ili balkona, kao i natkrivanje terase. Saradnja je imala dva dela: izrada samog sajta i dovođenje svih dogovorenih termina na prvu stranu rezultata pretrage. Na obostrano zadovoljstvo, saradnja još uvek traje.

natkrivanje-terase-2

zatvaranje terase

OPIS PROJEKTA


MIS enterijeri je niška firma koja je u ekspanziji. Prvo su krenuli sa poslovanjem na teritoriji Niša, ali sada doživljavaju pravi procvat pa najviše rade na teritoriji Beograda. Specijalizovani su za zatvaranje terasa i balkona, odnosno uređivanje stambenog prostora u smislu zaštite od vremeskih uslova; sunca, kiše i vetra. Pored toga rade razna dihtovanja, pregrađivanja, izradu nadstrešnica od leksana – natkrivanje terase. Ono po čemu su jedinstveni i prepoznatljivi je zatvaranje terase leksanom, tačnije terase koje su zatvorene pomoću providnih balkonskih harmonika vratima.

Kao što smo rekli, izrada sajta www.zatvaranjeterase.rs je bila sa ciljem da sam sajt bude vizuelno dopadljiv, da ima estetiku, jednostavnu navigaciju i da posetilac može što lakše da dođe do onoga što mu je potrebno. Sajt ima veliku galeriju slika, odnosno izvedenih radova iz oblasti zatvaranja i natkrivanja terasa. Pored toga sajt je prilagođen najnovijim svetskim trendovima u oblasti web dizajna jer je responsive, odnosno prilagodjava se uredjaju sa kog se gleda pa se podjednako dobro vidi na računaru, tabletu i mobilnom telefonu.

Što je najbitnije sve usluge (zatvaranje i natkrivanje terasa) su vidno istaknute i predstavljene dovoljnim brojem slika koje garantuju kvalitet usluge. Postoji kontakt forma za laku komunikaciju sa potencijalnim kupcima. Boje su prilagodjene logotipu same firme MIS enterijeri. Sam sajt je izradjen u WordPressu, najkorišćenijem svetskom CMS-u.

Za samo mesec dana su TRI reči bile prve na Guglu.

Status: online
CMS: WordPress
Usluga: Izrada i optimizacija sajta
Broj ključnih reči: 8
Broj ključnih reči na 1.mestu: 8

Poseti sajt


Galerija slika:


Pogledaj i ostale radove

Venčanice Pepeljuga Woby Haus