Page Rank 4

Page Rank 4

Prvi na Google

prvo-mestoDugo nas nije bilo na blogu. To je zato što smo bili vredni i marljivo radili optimizaciju sajta za naše klijente. Gotovo svi naši klijenti ne samo da su završili na dogovorenoj, prvoj strani Google-a, već na samoj PRVOJ poziciji. Slobodno pogledajte koji su naši klijenti prvi na Guglu, a ako Vas interesuje da saznate nešto više o optimizaciji sajta, šta je to optimizacija sajta i kako će unaprediti vaše poslovanje, kao i koje pogodnosti i garancije dobijate prilikom optimizacije sajta  pogledajte OVDE.

Sajt postoji, samo ako ga Google vidi, ako od njega možete zaraditi, povećati prodaju Vaših proizvoda i/ili usluga. Samo tako sajt je investicija, a ne trošak.

Zato je bitno biti što bolje rangiran u rezultatima pretrage, zato je bitna optimizacija sajta za pretraživače. Na internetu je sve u tome da treba biti viđen. Ako ste viđeni, internet je Vaš, radi za vas 24/7, 365 dana u godini. Ako ne, znam da morate angažovati stručnjake da Vam u tome pomognu.

PageRank

Ono što možemo sa ponosom da predstavimo je novi PageRank koji je dobio sajt internetprezentacije.net u novom ažuriranju Google page rank-a. Za manje od godinu dana, koliko je sajt u našem vlasništvu, sajt je sa page rank =0, došao do vrednosti PR=4. Ovom prilikom bih se zahvalio timu internet prezentacija koji je svojim radom doprineo uspehu sajta.

Hvala još jednom,

Vlasnik sajta – Aleksandar Obradović


Srodne teme:

Šta je PageRank?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *