Stomatološka oprema Ortodent

header-ortodent

Stomatološka oprema Ortodent je još jedan u nizu projekata koje je Bluesoft sa uspehom realizovao. Web dizajn je trebalo da zadovolji stroge kriterijume klijenta i naravno da zauzme vodeće pozicije na pretraživačima. Klijent, Ortodent, je lider na tržištu prodaje stomatološke opreme.

Stomatoloska oprema Ortodent

IZRADA SAJTA


Opis sajta:

Stomatološka oprema, stomatološki materijali i instrumenti, kao i zubna tehnika su ono što karakteriše Ortodent.

Ortodent je porodična firma koja postoji 30 godina i čija primarna delatnost je uvoz i izvoz stomatološke opreme. Naš posao je bioizrada sajta, tačnije redizajn sajta. Novi web sajt je trebalo da zadovolji sve potrebe klijenta na polju estetike, navigacije i konačno, prodaje njihove stomatološke opreme. Ortodent Beograd je sinonim za Sirona Beograd jer su se posebnu specijalizovali za prodaju stomatoloških stolica ovog proizovođača jer su te stomatološke stolice sinonim za kvalitet u stomatološkoj industriji.

 

OPTIMIZACIJA SAJTA

Kako se sajt nije nalazio u prvih nekoliko strana na Google-u za tražene ključne reči: stomatološka oprema, stomatološki materijali i sličnih termina koji su vezani za njihove poslovanje, izvršena je korekcija samog sajta. Promenjen je dizajn, izmenjen je koncept sajta…


Status: Online

Tehnologija: HTML+CSS

Poseti sajt


Galerija slika:


Pogledaj i ostale radove

Upravljanje projektima Blanche