Upravljanje projektima – Project Management Srbija

pms-logo

Upravljanje projektima – PMS

 

Još jedna internet prezentacija koja se pridrža aktuelnih veb standarda, jednostavna je za navigaciju, vizuelno dopadljiva, i naravno, pojavljuju se na vrhu pretraživača.

Rađena je u WordPress-u, jer je bio prioritet pojednostaviti unos podataka, odnosno imati CMS sistem u pozadini.

upravljanje projektima

IZRADA SAJTA


Opis sajta:

pmsProject Management Srbija je naš projekat – web portal čija je glavna tema project management ili upravljanje projektima. Kako je upravljanje projektima grana menadžmenta koja se rapidno širi jer sve veći broj firmi shvata ogromnu prednost projektnog upravljanja, tako smo rešili da projekte što više približimo kompanijama. Shodno tome, proširili smo uslugu na kurseve iz oblasti projektnog menadžmenta i MS Project-a.

Cilj projekta je okupiti sve osobe koje isu zainteresovane za upravljane projektima, znači menadžment firme, od nižeg menadžmenta do general manager-a, project manager-e i ostale koji učestvuju u radu projektnog tima i dati im odgovarajuće znanje sa ciljem da unaprede rad svojih kompanija korišćenjem tehnika upravljanja projekta.

 

OPTIMIZACIJA SAJTA

Pri tome poseban akcenat je dat optimizaciji sajta za pretraživače da bi što više ljudi saznalo za sajt i pronašlo korisne informacije na njemu.

Status: Online

Poseti sajt


Galerija slika:


Pogledaj i ostale radove

Venčanice Niš Ortodent