Venčanice Chloe

chloe-feature

VENČANICE NOVI SAD

Naši novi klijent iz oblasti venčanica su Pepeljuga i Chloe. Chloe je novo otvoreni salon venčanica u Novom Sadu koji svojim jedinstvenim stilom, pažljivim odabirom venčanica i samih brendova, kao i svojim originalnim izložbenim prostorom, pretenduje da postane prepoznatljiv i jedinstven salon u Novom Sadu. Sa druge strane, Pepeljuga je sinonim za venčanice Novi Sad i dobiti svoje zasluženo mesto u svetu venčanica. Uvek volimo da radimo sa onima koji su novi na internetu i traže svoje mesto, bez obzira da li su u sferi venčanica, alata ili bilo kojoj oblasti. Poseban izazov je promovisati ovakve jedinstvene sajtove.

Vencanice Chloe

SALON VENČANICA


Opis sajta:

Salon venčanica Chloe se nalazu na Trgu mladenaca 8, u Novom Sadu. Bilo nam je posebno zadovoljstvo da upoznamo dve mlade, kreativne vlasnice koje su sa puno entuzijazma ušle u pokretanje salona venčanica. Njihova kreativnost i ideje, kao i odlični svetski brendovi venčanica: San Patrick i Nicole, su garancija da će ovaj novosadski salon venčanica raskrčiti sebi put i da će dozvati sve moderne princeze Novog Sada i okoline.

I naravno, naš krajnji cilj je da Chloe bude sinonim za venčanice Novi Sad. I da budu prepoznati po svom sajtu koji je definitivno jedistven na ovom tržištu i na najbolji način odslikava sam salon.

Sajt je rađen u WordPressu, jednostavne je navigacije, pregledan, nežnih boja i imao je za cilj da što više dočara izgled samog showroom-a, kao i ambijent Chloe venčanica. Mislimo da smo u tome uspeli, a dokaz toga je osmeh naših dragih klijenata iz salona venčanica u Novom Sadu.

Status: Online

Opis poslova: izrada i optimizacija sajta

Broj ključnih reči: 6

CMS: WordPress

Poseti sajt


Galerija slika:


Pogledaj i ostale radove

Woby Haus Venčanice Niš