Vencanice Pepeljuga Beograd

pepeljuga

VENČANICE BEOGRAD

Pored mnogobrojnih salona venčanica za koje smo radili optimizaciju sajta, na red su, konačno, došle venčanice Pepeljuga koji imaju prodaju venčanica u Beogradu i Novom Sadu. Salon venčanica PEPELJUGA ima dugu tradiciju jer postoji skoro dvadeset godina, tačnije od 1995-e godine. Može se reći da su prve venčanice u Beogradu iznajmljene, odnosno sašivene u ovom salonu venčanica. Danas je njihova ponuda venčanica neverovatna jer u svojoj ponudi imaju preko 1000 modela venčanica vrhunskih svetskih brendova. Vremenom se Pepeljuga širila i otvarale nove salone venčanica tako da sada imaju tri prodajan objekta u dva grada, tako da njihove venčanice možete iznajmiti u Beogradu i Novom Sadu, tačnije u Beogradu na dve adrese: Kosovska 1 i TC Piramida, lokal 93 i u Novom Sadu na adresi Železnička 17. U kratkim crtama venčanice Pepeljuga: 1000 venčanica, tri salona, dva grada, mnogo zadovoljnih mušterija.

Naš zadatak je bio optimizacija i sredjivanje njihovog sajta sa ciljem povećanja poseta i većeg broja iznajmljivanja venčanica.

Pepeljuga


Opis sajta:

Kako sami kažu počeci Pepeljuge vezuju se za šivenje unikatnih venčanica u Beogradu koje su radjeni prema meri i prema strogim zahtevima klijentkinja – budućih nevesti.

Ubrzo se smer kompanije menja, i šivenje venčanica, biva zamenjeno uvozom i distribucijom ekskluzivnih venčanica.

Tada venčanice Pepeljuga postaju sinonim za venčanice Beograd jer uvode nove trendove u srpsku prestonicu. Postaju prvi uvoznik i distributer renomiranih brendova u Beogradu i Srbiji:

* spanske venčanice LA SPOSA by PRONOVIAS
* italijanske EDDY K, PAOLA’D ONOFRIO, DEMETRIOS, ATELLIER AIMEE
* američke prestižne venčanice MAGGIE SOTTERO

Na taj način je kompletirana ponuda najboljih brendova venčanica. Ako ne možete naći venčanicu u Pepeljugi, onda je ne možete naći nigde drugde jer imaju najveću ponudu najkvalitetnijih venčanica, koje pre svega dominiraju svojim izgledom i dizajnom.

Posebna pažnja je usmerena na kvalitet izrade, a naročito na materijale koji prijaju i u kojima ćete uživati. Pažljivo i ljubazno osoblje će vam pružiti vrhunski tretman, bilo u salonu venčanica u Beogradu, bilo u Novom Sadu i omogućiti da se osećati kao u bajci.

Naš zadatak je bio lak, prezentovati kvalitet i tradiciju koja godinama postoji. Ništa lakše, zar ne?

 

Status: online
CMS: WordPress
Broj ključnih reči: 3

Poseti sajt


Pogledaj i ostale radove

Natkrivanje terasa