Izrada web prodavnice EcoPrint

eco-print-feature

Izrada e-commerce sajta

Eco Print je slovenačka firma koja predstavlja ogranak novosadske firme Carp d.o.o koja se bavi proizvodnjom i punjenjem tonera.

Posebno nam je drago da smo učestvovali u ovom projektu jer su web prodavnice postale aktuelne, tako da smo se ogledali u izradi web prodavnice.

Vencanice Chloe

INTERNET PRODAVNICA

Opis sajta:

Toneri EcoPrint se izradjuju u skladu sa najboljim industrijskim standardima. Kompanija postoji deset godina koje je provela u poboljšanju kvaliteta tonera što im je omogućilo da prošire svoje tržište preko EU.

Eco Print toneri su izrađeni prema standardima ISO 9001 i ISO 14001, pri čemu je kvalitet na nivou originalnih tonera, a cena daleko jeftinija, omogućavajući kupcu uštede do 70%.

Tehnika izrade: WordPress + E-commerce.

Vreme izrade web prodavnice: 30 dana (sa ubacivanjem svih proizvoda)

Cena izrade internet prodavnice zavisi od konkretnih zahteva klijenta. Pored punjenja web prodavnice, klijent dobija u uputustvo da samostalno nastavi sa ažuriranjem svoje prodavnice i ubacivanjem novih artikala, kupona, popusta.

Specifičnost web prodavnice: laka navigacija, jednostavno ažuriranje, posebno istaknuti proizvodi na akciji, postojanje količinskih popusta i kupona.

Status: Online

Usluga: Izrada web prodavnice + Google Adwords

Poseti sajt


Galerija slika


Pogledaj i ostale radove

Čarolija Orlikon