Softver za nekretnine

Svaka agencija za nekretnine treba odgovarajući softver za nekretnine da bi mogla da isprati svoje poslovanje na odgovarajući način.

softver-za-nekretnine-moj-stanNaš program za nekretnine pod nazivom mojSTAN nudi sve ono što je potrebno jednoj takvoj agenciji. Ono što je bitno je da je pretraga nekretnina izuzetno brza i da se u sekundi dobijaju potrebne informacije o traženoj nekretnini. Moduli koje nudimo su: prodaja nekretnina (stanovi, kuće, lokali i ostale nekretnine), izdavanje nekretnina, evidencija ugovora, evidencija plaćanja. Postoji i razvijeni modul izveštavanja koji daje različite dnevne i mesečne izveštaje o prodatim i iznajmljenim nekretninama, potraživanjima, ugovorima i sl. Softver za nekretnine se prodaje u dve verzije: osnovni i napredni paket.

Znači, kupovinom našeg softvera za nekretnine mojSTAN dobijete jedan kompletan program za vođenje agencije za nekretnine.

KARAKTERISTIKE SOFTVERA ZA NEKRETNINE:

Moduli Osnovni paket Napredni paket
Nekretnine
Vlasnici nekretnina
Kupci
Prodaja nekretnina
Iznajmljivanje nekretnina
Evidencija ugovora
Evidencija plaćanja
Izveštavanje
Cena

Unos nekretnina je veoma jednostavan što možete videti na sledećem klipu:

 

 

Pored toga pogledajte module za prodaju nekretnina, kao i za kontrolu plaćanja.

 

 

Naravno, filtriranje traženih nekretnina je vrlo jednostavno. Uz par podešavanja vrlo brzo možete suziti pretragu na one nekretnine koje zanimaju Vašeg klijenta.


Galerija slika:

Osim programa za nekretnine, u našoj ponudi je i drugi proizvod

Help desk softver