Najčešća pitanja u vezi optimizacija sajtova

Pošto smo već razjasnili šta je to optimizacije sajta – (SEO), vreme je da pređemo na najčešča pitanja koja nam postavljaju klijenti vezano za ovu temu. Sva pitanja koja imate vezano za optimizaciju sajtova, kako izabrati firmu koja se bavio SEO uslugama u Srbiji (SEO Srbija), na šta obratiti pažnju i slično, voljni smo da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku i da zajednički napravimo internet marketing strategiju za unapređenje Vašeg sajta, odnosno Vašeg biznisa.

Ne ustručavajte se, slobodno pitajte. Optimizacija sajtova je naš posao, i voljni smo da Vam napravimo besplatnu procenu. Da li je Vam potrebna optimizacija sajta, koliko će trajati i na kraju koliko će koštati. Dovoljno je samo da nam dostavite podatke i u roku od 48h ćete dobiti procenu! Vidimo se…

Ime i prezime (neophodno)

E-mail (neophodno)

Adresa sajta

Ključne reči za optimizaciju sajta

Vaša poruka


Najčešća pitanja u vezi optimizacije sajta

1. Kad će biti vidljivi rezultati optimizacije sajta?

U zavisnosti od konkurentnosti ključnih reči, rezultati optimizacije sajtova su različiti. Najčešći period za koji se vide efekti optimizacije sajtova je period od 3 do 6 meseci. Za sigurne i dugotrajnije efekte preporučuje se period od godinu dana.

2. Jel postoji garancija da ću za svaku ključnu reč da dođem na 1.poziciju?

Apsolutno ne, borba za bolju poziciju na Google-u je neprestana borba sa konkurencijom i niko ne može da garantuje 1.mesto. Svako ko garantuje bilo koju poziciju (prvu, drugu, treću ili bilo koju drugu) je neozbiljan. Naš cilj optimizacije sajtova je što bolja pozicija na 1.strani Gugla, a naša prednost u odnosu na druge je da ćete nama biti 100% zadovoljni jer plaćate samo ono što smo se dogovorili i to kada to ostvarimo. I da, mi garantujemo prvu stranu na Google-u. Za svaku ključnu reč koja nakon optimizacije sajta, nije na prvoj strani Google-a, dobijate povraćaj novca.

3. Jel postoji plan po kome se radi optimizacija sajta?

Naravno, pre optimizacije sajta se vrši analiza Vaše delatnosti i pronalaženje relevantnih ključnih reči za tu delatnost. Zatim presek trenutnog stanja Vaših ključnih reči, tj. pozicija koje zauzimaju na Google-u, i na kraju provera jačine konkurencije za te ključne reči (prvih 10, pošto njih treba prestići). Nakon toga vrši se internet marketing kampanja, odnosno optimizacija sajta i na kraju samog projekta dobijete novi presek stanja tj. rezultate kampanje. Dakle, dobijete detaljan izveštaj o poboljšanju pozicija Vaših ključnih reči, kao i povećanju poseta sajta u poređenju sa početnim stanjem.

4. Koji su benefiti optimizacije sajtova?

Najveći benefiti optimizacije sajtova su poboljšanje pozicije na Google-u, odnosno povećanje broja kvalitetnih poseta Vašim sajtovima. Najvećim delom će posetioci sajta doći preko Google-a ukucavanjem ključnih reči za koje ste radili optimizaciju sajta, tako da ćete dobiti posetioce koji nisu slučajni posetioci, nego, zaista, traže Vaše ključne reči: proizvode ili usluge. Automatski dobijate veći conversion rate, odnosno posetioce sajta pretvarate u kupce.

Jednom reči, povećavate prodaju!