Jel ima neko jači – ili kako je Novak Djoković srušio Facebook

Jel ima neko jači – ili kako je Novak Djoković srušio Facebook

like-nole-djokovic

Jel ima neko jači ili kako je Novak Đoković srušio Facebook

 

Jel ima neko jači? Čuvena rečenica iz reklame za naš košarkaški tim pre nekih 5-6 godina. Sada tu reklamu možemo prebaciti na našeg najpoznatijeg sportistu i najboljeg tenisera na svetu – Novaka Đokovića.

Naš as ima dva miliona fanova na svojoj FB stranici na kojoj se juče pojavila aplikacija za fotografisanje. Đokovićevi fanovi su bili u prilici da skinu aplikaciju uz pomoć koje su mogli da naprave fotografiju sa svojim idolom, ali je interesovanje išlo do te mere da je aplikacija ubrzo skinuta sa Noletovog profila jer je umalo došlo do pada najveće društvene mreže. Interesovanje je bilo toliko veliko da je za dva sata koliko je aplikacija funkcionisala, u svakoj sekundi je po 419 ljudi istovremeno pokušavalo da dobije svoju sliku na Noletovom fejsbuk profilu. Administratori ove društvene mreže morali su da reaguju, jer je došlo do preopterećenja i aplikacija je privremeno uklonjena.

“Ljudi, očigledno smo prejaki za Fejsbuk” je bio duhovit komentar Novaka Đokovića.

 

Nole je svojim obožavaocima rekao i da se trenutno radi na stabilizaciji situacije, te da očekuje da će aplikacija ponovo proraditi za koji sat ili dan u zavisnosti od odluke administratora.

Inače, uz aplikaciju fanovi su mogli da  naprave fotografiju sa omiljenim sportistom i to u dve varijante: u srednjevekovnom okruženju i današnjici.

Kakve veze ima ovaj tekst sa optimizacijom sajta? Baš nikakve, ali se hvalimo uspesima naših ljudi. Jel ima neko jači, neko zbog kojeg je Facebook umalo pao. Naravno da ne. Zato Nole samo napred, jači si i od Facebook-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *